cover

HRlinkIT & Co

Enkel de beste en nieuwste oplossingen voor onze klanten vinden we goed genoeg. Daarom werken samen met ontwikkelaars van vooruitstrevende HR-software. Partners met een gelijkgestemde mentaliteit en hoge kwaliteitsnormen, die net als ons verschil willen maken. Maak kennis met onze partners:

Specialist in online rekruteringsystemen voor recruiters, detacheerders en uitzenders.

Connexys

Connexys is gespecialiseerd in het effectief en efficiënt oplossen van uitdagingen op het gebied van resource management: recruitment, inhuur en arbeidsmobiliteit.

textkernel

Textkernel is gespecialiseerd in machine-intelligentie om mensen en jobs te matchen. Textkernel's meertalige CV-parsing, job parking & semantisch zoeken, inkoop, lead-generatie en matching technologie geïntegreerd in een bestaand systeem, helpen de kandidaat-ervaring te verbeteren en sneller het beste talent te vinden.

Actonomy biedt eenvoudig te gebruiken en flexibele oplossingen met geavanceerde technologie. De onderliggende technologie is een unieke combinatie van articifial intelligence, machine learning, taalverwerking en big data. De technologie begrijpt wat je bedoelt tijdens het zoeken en denkt voor jou om de best mogelijke resultaten te behalen!

 

Talmark is een communicatie-en adviesbureau voor HR-professionals en HR-dienstverleners die aan de slag willen met solide en simpele oplossingen voor talent acquisition. Onze strategische partner Talmark vulde onze softwarekennis perfect aan met recruitmentmarketing.

Word partner

HRlinkIT is een dynamisch en innovatief bedrijf dat continu groeit en vernieuwt. Wil jij deel uitmaken van die groei?

Koffie en een vrijblijvend partnergesprek?
Top