cover

HRlinkIT & Co

Enkel de beste en nieuwste oplossingen voor onze klanten vinden we goed genoeg. Daarom werken samen met ontwikkelaars van vooruitstrevende HR-software. Partners met een gelijkgestemde mentaliteit en hoge kwaliteitsnormen, die net als ons verschil willen maken. Maak kennis met onze partners:

Specialist in online rekruteringsystemen voor recruiters, detacheerders en uitzenders.


Connexys is gespecialiseerd in het effectief en efficiënt oplossen van uitdagingen op het gebied van resource management: recruitment, inhuur en arbeidsmobiliteit.


textkernel

Textkernel is gespecialiseerd in machine-intelligentie om mensen en jobs te matchen. Textkernel's meertalige CV-parsing, job parking & semantisch zoeken, inkoop, lead-generatie en matching technologie geïntegreerd in een bestaand systeem, helpen de kandidaat-ervaring te verbeteren en sneller het beste talent te vinden. Een HR-plan van idee tot afwerking, van employer branding tot recruitment-optimalisatiesysteem: Talent Acquisitie is geen losstaand iets maar het geheel van goede HR-software en straffe marketing. Met dat ambitieuze doel gingen we een strategisch partnership aan met Talmark Nederland.

Talmark is een communicatie-en adviesbureau voor HR-professionals en HR-dienstverleners die aan de slag willen met solide en simpele oplossingen voor talent acquisition. Onze strategische partner Talmark vulde onze softwarekennis perfect aan met recruitmentmarketing.

Word partner

HRlinkIT is een dynamisch en innovatief bedrijf dat continu groeit en vernieuwt. Wil jij deel uitmaken van die groei?

Koffie en een vrijblijvend partnergesprek?
Top