cover

Keep it clear, shop in one stop

Wil je een WOW-werkgeversmerk, een efficiënt CRM of inzicht in je rekruteringskanalen? Of wil je simpelweg een onderscheidende Talent Acquisitie maar weet je niet hoe? Bij HRlinkIT zit je altijd goed. Want onze focus is jouw Talent Acquisitie. Met software die het verschil maakt en marketing waarmee je werkgeversmerk schittert.

Een + een = drie

Onze one-stop-shopformule is meer dan de som van HR-software en een marketingblik die je talent acquisitie optimaliseert. Net zoals een sterke Talent Acquisititie eigenlijk. Dat is ook meer dan het resultaat van wat losse factoren.

Een brede kijk op jouw Talent Acquisitie

Met een breedbeeldbril analyseren we het aanwervingsproces van elke klant in zijn geheel en durven we verder kijken dan het hoofdprobleem. Zo kan bij de vraag naar een nieuwe jobsite blijken dat vooral het interne proces moet vernieuwd worden. Of dat het verouderde werkgeversmerk eerst een flinke boost nodig heeft. We bepalen samen het project dat past bij je ambitie, budget en tijdsplan. Een project dat je talent acquisitie doet groeien.

Talmark

Om dat allemaal te realiseren, vonden we in Nederland communicatiebureau Concepts2Go. Een op maat gemaakte partner, zo bleek al snel. Want hun expertise over recruitment marketing en communicatie vulde onze HR-softwarekennis perfect aan. Het resultaat: Talmark, een nieuw merk dat zich uitsluitend focust op Talent Acquisitie Marketing. Een label dat employer brands ‘hot’ maakt en marketing automation hogerop tilt.


Bezoek Talmark
Top