Executive Masterclass 2018: Recruitment Analytics

Deze masterclass over recruitment analytics biedt inzichten en concrete antwoorden over wat werkt in uw rekruteringsstrategie. Inhoud en netwerking op niveau staan tijdens deze top-masterclass centraal.

Recruiten is meer dan aanwerven. Goed recruiten betekent ook: KPI’s opvolgen, recruitmentinvesteringen staven met een gefundeerde ROI-oefening, correcte cijfers vergelijken met benchmarks, verbanden leggen die met het blote oog onzichtbaar zijn… Dat alles leidt naar inzicht en doorzicht. Zo komt u tot doeltreffende acties en een betere strategische besluitvorming.

Meten, data verzamelen en data-analyse bieden houvast voor uw huidige en toekomstige besluitvorming omtrent rekrutering. Bijzonder belangrijk in een wereld vol digitale transformatie!

Keynote speaker Luc Sels, rector van de KU Leuven en arbeidsmarktspecialist doet een wake-up call van de arbeidsmarkt. Hij geeft een duidelijk beeld van de huidige situatie van de arbeidsmarkt en de verwachte tendensen voor de komende 5 tot 10 jaar.

Deze masterclass biedt concrete inzichten

  • Hoe hebt u de juiste cijfers beschikbaar, op het juiste moment?
  • Waarom je data moet gebruiken voor je recruitment marketing strategie
  • Hoe zet u de stap van data naar een structurele actie?
  • Wat zijn de recruitment analytics van morgen?

De Masterclass Analytics is exclusief gericht naar directieniveau en senior management. Afsluiten doen we met een netwerkreceptie. Schrijf snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Praktische info

Wat: Interactieve Executive Masterclass
Waar: Faculty Club Leuven
Wanneer: 29 maart 2018 - 13 uur tot 17 uur + netwerkreceptie
Voor wie: Exclusief voor directie en senior management Corporates en HR-dienstverleners
Prijs: 145 EUR
Programma: volgt binnenkort

Schrijf je in
Top