Communicatieplatform Armonea

Blueprint

18

Als grootste en steeds groeiende privéaanbieder van seniorenzorg in België heeft Armonea enorme HR-uitdagingen. We hielpen Armonea bij de keuze van aangepaste HR-communicatiesoftware die haar ambities waarmaakt en schaars talent aantrekt.

UITDAGING

Armonea zocht een platform dat hun nieuwe HR-processen kon ondersteunen. Cruciaal was dat de nieuwe software zowel bij HR als ICT, BI en Lokaal Management voldoende draagvlak had. Software die kon meegroeien met de organisatie, die in volle expansie is.

Door de expertise en onafhankelijkheid van HRlinkIT hebben wij een concreet plan van aanpak dat volledig op maat is van onze organisatie, noden en behoeften.”

Maar de juiste keuze maken was moeilijk in een uitgebreide markt van HR-systemen. Armonia schakelde ons team in voor onafhankelijk advies en een uitgebreide analyse.

REALISATIE

We ontwierpen een blueprint van Armonea die alle HR-processen in kaart bracht. Stakeholder engagement was van fundamenteel belang. Via sessies met de verschillende betrokken partijen heeft HRlinkIT zicht gekregen op:

  •  de visie, missie en strategie van HR
  •  de actuele HR processen
  •  de beoogde HR processen (getoetst aan de praktijk)
  •  de uitgangspunten en randvoorwaarden ICT-architectuur en –integratie

HRlinkIT leverde uitstekende service en duidelijke communicatie.”

Deze gesprekken en analyses leerden ons de nodige functionaliteiten, vereisten en integraties van het nieuwe systeem in de Armonea-omgeving. Na een marktanalyse selecteerden we mogelijke leveranciers waarvan we een uniforme Request for Proposal (RFP) opstelde. Dit om eenvoudig en objectief de verschillende systemen vergelijken. Samen met Armonea analyseerden we de voor- en nadelen van elke software en in consensus kozen we samen de beste uit.

WouterVerpoestSolution Expert+32 (0)9 298 04 99Stel een vraag
Top