Must read: vier whitepapers over de recruitmentwereld

15 oktober 201814

We leven in een krappe arbeidsmarkt, die de zoektocht naar talent enorm moeilijk maakt. Anderzijds heeft de digitalisering enorme mogelijkheden met zich meegebracht. HRlinkIT verzamelde de nieuwste cijfers, trends en uitdagingen van de recruitmentwereld en arbeidsmarkt in vier nieuwe whitepapers.

whitepapers recruitment en arbeidsmarkt

Waar zoeken Belgen een job? Wie is actief/ latent op zoek naar werk? Hoe willen kandidaten benaderd worden door een recruiter? Met de Global Talent Acquisition Monitor (GTAM) peilde Intelligence Group naar de verschillende stappen die een kandidaat doorloopt op weg naar zijn nieuwe job. Vind alle resultaten en inzichten over de Belgische kandidatenmarkt in deze whitepaper.

2. Wat speelt op de Belgische arbeidsmarkt?

Vergrijzing, hoge lonen, weinig ondernemend en een lage jobmobiliteit maken recruiten in Belgiƫ soms moeilijk. Hoe kunnen we toch geschikte kandidaten bereiken? Grote vragen zijn waar je nog kandidaten vindt, hoe zij jouw bedrijf vinden en hoe je hen overtuigt om te solliciteren. Enkele inzichten.

3. Technologische innovatie: kansen en uitdagingen, hype of disruptie

Het juiste talent op het juiste moment beschikbaar hebben, dat is een grotebusinessuitdaging voor bedrijven en HR-dienstverleners. Hoe krijgen we dit technologisch vertaald?

4. Talent Sourcing Automation

Hoe kun je talent sourcing kwalitatiever, sneller en persoonlijker maken? Door het te automatiseren! Wat zijn de mogelijkheden en hoe begin je eraan? Een overzicht van wat en hoe.

Top